woensdag 8 mei 2024

Verder naar Ystanes.



Vandaag rijden we verder tot aan de bushalte bij Ystanes, het blijft klimmen tot net voorbij de bushalte, daarna komt er een nagenoeg vlak gedeelte waar de snelheid weer oploopt naar circa 40 km/u.

Als er eventueel kijkers zijn die vinden dat het best wat sneller mag gaan, laat maar weten, 2 clips van 3 minuten plaatsen gaat net zo makkelijk als 1, dus zeg het maar........





Groeten en tot morgen!

Adri. 

4 opmerkingen:

  1. Had ik vandaag ook maar een (achteruit) camera aan boord. :-( Terwijl ik op het fietspad sta te wachten om linksaf te gaan komt een fietser mij achterop gereden en knalt met een enorme knal tegen mijn zijkant aan.
    Vette krassen, spiegel krom en beschadigd, maar meneer rijdt gewoon door. Ik er achteraan, hou hem staande, weigert zijn gegevens te geven en fiets verder. Grrr. Hoop getrut, aangifte doen en je wordt er niets wijzer van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat is wel even balen dan, zit je met schade en is het nog niet te verhalen ook........Die aangifte haalt waarschijnlijk ook helemaal niets uit, helaas........
      Sterkte!

      Verwijderen
  2. Hoi Adri, laat het maar lekker bij deze frequentie. Ik vind het wel lekker elke dag 3 minuutjes van je woonwerk verkeer. De Dash Cam positie is heel prettig met een goed beeld van je fiets in de situatie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Piet,

      Prima, houden we het bij deze frequentie! Kunnen jullie nog een heleboel dagen een stukje tegemoet zien, want het is toch meer dan 2 uur heen en weer.......;-)

      Groeten, Adri.

      Verwijderen