donderdag 11 oktober 2012

Strada 119 ophalen.

Volgens afspraak was Strada 119 klaar in week 39, en we hadden gepland de fiets op te halen op 28 september in Dronten. Vooraf wat planning, we boekten de boot Kristiansand-Hirthals op 26 september om 16.30, we reden weg met een volgeladen camper op dinsdag de 25e, en haalden zoon Teun op bij zijn school in Odda. Hij had 3 extra vrije dagen kunnen krijgen voorafgaand aan de week herfstvakantie. De eerste nacht sliepen we op circa 4 uur rijden van de boot, in een mooi gebied waar al volop herfstkleuren te zien waren, de nachttempratuur buiten zakte tot 2 graden!
Op woensdag ruim op tijd voor de boot, nog even een paar boodschappen halen en dan wachten op vertrek. Op de boot was al vooraf diner-buffet geboekt, en na 3 uur en een kwartier legde de boot aan in Denemarken. Nu nog een eind in de goede richting rijden voor we ons te slapen legden voor nacht 2. Net voorbij Kolding vonden we een geschikte parking en stalden ons voor de nacht.
Op donderdag reden we na het onbijt door Duitsland richting Groningen waar we om half 4 aankwamen. Daar even gewinkeld en uitgerust, 's avonds verder gereden naar Dronten. In Dronten het industrie terrein op en de camper neergezet op een doodlopend stuk vlak bij velomobiel.nl, en daar geslapen. Op vrijdagmorgen om half negen bij de mannen binnengestapt, de Strada stond al gereed. Na een paar proefritten en wat aanpassingen aan de stoel de "oplaadbrug" van de camper gehaald en gemonteerd, en met wat hulp van zoon Teun de fiets op de camper getrokken en alles vastgezet.
Daarna op 11.45h richting Zeeuws-Vlaanderen!

Later meer!

2 opmerkingen: